Hey Belle Van Der Herfst,

Kom je aangewaaid vanuit het land der Pajotten? Breng je wilde wind en hete regen mee?

Ik hou hier de vinger aan de pols: hartslag 50 tel ik. Meld ik straks aan het multiplicatorteam.

Een delegatie van Werk je Fit komt langs. Met hun deeltjesversneller. Even in dat toestel surplacen en klaar is kees, ttz nadat de fromagezalf verteerd is op de huid. Daartoe dienen de partikels uitgesmolten. Volgens de halfwaardetijd. Met een priksecondefilter.

Ik leen me graag tot dit soort werkbiometrische calculaties. Het levert een periodieke updating aan van de rendabele balanswaarden: procentuele input versus verlies bij output. Een digitaal schema ‘sneeuwt’ dan in fine de krachtactoren dicht. In casu de faal ik/baal ik-curve. Een heikel preparaat, tja.

Ik tokkel je na de intakeprocessus verder. Nu roept de toesteldirector de namen en nummers af. Ik zit bij de gengroep “endorfotoon & bonobeurs”, dat werd in illo tempore vastgescratcht op een modusminaalschijf (cfr vaste vijzensysteem in genenalfabet).

tot later op de dag, mogelijks vanuit de electronische werkkuip zoals ik dat bruisend tabletbad vulgariserend noem 😉 het vonkt soms warm aan de ballen, maar ben wel wat gewoon… met jou.

je vlam Omar!