Giulio Meotti: Toen Londonistan nog gewoon Londen heette

Londen, 23 mei 2021. Een organisatie genaamd The Palestijnse Solidariteitscampagne organiseerde een protest tegen Israël waarbij zowat 180.000 mensen kwamen opdagen. Op borden werden Israëli’s vergeleken met de nazi’s, en zwarte vlaggen van jihadistische bewegingen, vergezeld van kreten van “Allahu Akbar”, wapperden naast de Palestijnse vlaggen.

Londen, waar imams vrij zijn om een ​​heilige oorlog tegen het Westen aan te wakkeren en parlementsleden worden vermoord in kerken, in een stevige hougreep van het islamisme.

“Ambtenaren van de burgemeester van Londen, Sadiq Khan, hebben contact opgenomen met degenen die Eric Zemmour moesten ontvangen om hen te ontmoedigen.”

Zo vertelt The Spectator hoe de journalist en vermoedelijke kandidaat voor de Franse presidentsverkiezingen van 2022 (die onder strikte politiebescherming leeft en met onthoofding wordt bedreigd) in Londen geen kamer vond voor zijn conferentie.

Op de rechtstreekse vraag of Khan erbij betrokken was, zei een woordvoerder van de burgemeester: “Niemand die onze gemeenschappen wil verdelen of haat wil aanzetten tegen mensen vanwege de kleur van hun huid of de god die ze aanbidden, is welkom in onze stad”.

Een woordvoerder van Zemmour antwoordde: “Verrassend dat in een stad waar oproepen tot jihad op straat zijn toegestaan. Bizar in het land van de vrijheid van meningsuiting.”

Een reeks persoonlijkheden die kritisch staan ​​tegenover de islam en beschermd leven door de politie, zijn verbannen uit de Engelse hoofdstad.

Net als Geert Wilders, de Nederlandse politicus beschermd door een militaire eenheid van het Nederlandse leger die doorgaans verantwoordelijk is voor de veiligheid van een ambassade in Afghanistan. Ook hem werd de toegang tot Londen geweigerd. Zoals Robert Spencer, de oprichter van Jihad Watch.

Londen, waar extremistische imams vrij zijn om de “heilige oorlog” tegen het Westen aan te wakkeren en parlementariërs midden in de kerken worden vermoord, wordt een heel vreemde plek…

Londense galerieën zoals Saatchi, Mall en Tate censureerden veel kunstenaars omdat ze ‘islamofoob’ waren. Het Victoria and Albert Museum heeft een portret van Mohammed ingetrokken.

En toen “The Jewel of Medina”, de roman van de Amerikaan Sherry Jones over het leven van Mohammeds derde vrouw, werd gekocht en vervolgens afgewezen door de machtige uitgeverij Random House, kwam Gibson Square naar voren. Het huis van de eigenaar werd in brand gestoken door islamisten in Londen.

Kijk nu eens naar enkele burgemeesters die de afgelopen vier jaar de leiding hebben gehad of zijn gekozen:

De burgemeester van Londen … moslim

De burgemeester van Birmingham … moslim

De burgemeester van Leeds … moslim

De burgemeester van Blackburn … moslim

De burgemeester van Sheffield … moslim

De burgemeester van Oxford … moslim

De burgemeester van Luton … moslim

De burgemeester van Oldham … moslim

De burgemeester van Rockdale … moslim

Wat zal er gebeuren als de moslimbevolking van het Verenigd Koninkrijk in één generatie 20 procent van het totaal bereikt?

Geert Wilders, die wegens doodsbedreigingen maandenlang moest slapen in een voormalige kazerne uit de buurt van zijn familie, werd uitgenodigd in Westminster. Dus vloog hij van Amsterdam naar Londen.

Toen hij op Heathrow Airport aankwam, werd Wilders opgewacht door twee agenten in burger die hem terug op een vlucht naar Amsterdam zetten.

“Aldus verwelkomt Groot-Brittannië een Democraat?” reageerde Wilders. “Ik ben uitgenodigd door een van uw parlementsleden. Ik ben een gekozen politieke vertegenwoordiger. Ik ben een Democraat. Ik gebruik mijn vrijheid van meningsuiting.” Ja, vrijheid van meningsuiting.

Het is in Engeland niet erg gezond als het hoofd van MI6 (de Britse geheime dienst), Sir John Sawers, ook zelfcensuur heeft aanbevolen en de Britten heeft gewaarschuwd de islam niet te beledigen als ze willen voorkomen dat terroristen aanslagen plegen in het land: “Als je geen respect toont voor de kernwaarden van anderen, dan sta je op het punt een boze reactie uit te lokken. Wij in het Westen moeten gematigd zijn “.

Tachtig jaar geleden werd “Radio London” uitgezonden in Italië onder de greep van het fascisme. De uitzendingen begonnen met “London spreekt” en niet “We zijn gematigd”. Vandaag zou het zo kunnen beginnen: “Londonistan praat, we zijn onderdanig …”.