Hiermee is een einde gekomen aan de editie van Testament van Taal 2020. Het boek zal in een zeer beperkte oplage verspreid worden, het is uiteraard gratis. Bijkomende exemplaren kunnen opgevraagd worden bij de auteur, zolang de voorraad strekt uiteraard.

Zoals bij Het Lied van Vinnie geldt hier ook het opzet dat het boek zal doorgegeven worden, wij beogen immers een boodschap uit te dragen. Tracht misschien de moraal van het verhaal op te pikken, wij vragen om graag mee de schoonheid en de blijheid te verspreiden, ondanks het persoonlijke lijden dat aan de basis lag van ons aanvankelijk initiatief.

Dit is ook weer een boek dat de moed en de hoop promoot, doorheen de individuele tribulaties, de strapatsen en allerlei drama’s groot en klein. Uiteindelijk kwamen wij bij een werkelijk kostbaar geluk uit, het was tezelfdertijd hardnekkig afgedwongen, geloof verzet bergen van liefde.

Laat het u inspireren, beste lezer. Deel het mee aan uw medemens, geef dit boek van voor- en tegenspoed gratis door, wees hierdoor hoopvol en moedig.

En vooral, veroordeel niet, om te beginnen niet uzelf, hou van graag zien. Als ik hier ergens in gefaald heb, vertel het me gerust, ik ben bereikbaar.
Ik leek misschien onverbiddelijk in sommige kritieken, maar u kon ook lezen dat ik streng was voor mezelf. Het gaat uiteindelijk niet om ons ego, maar om de ethische code, dit leven staat of valt met ethiek. Het zijn de normen en de waarden die onze staat van zijn bepalen, ons finale welzijn.

U bent te allen tijde welkom bij mij, de openingstijden zijn 24 op 7. Ventileer uw mening of uw ongenoegen, vraag uw wederwoord, desnoods publiceer ik uw goed gedacht in een volgend boek, ik zet recht wat ik mogelijks heb scheef getrokken. Ik schrijf alles op, zo lang ik in leven blijf.

De brievenbus is nathanjuda@yahoo.com = adres dat staat voor welkom!


 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *