Palestijnse geleerde in Al Aqsa Moskee: Onthoofding van Franse leraar is grote eer voor alle moslims

Plaatje hierboven: Wahida Mohamed Al-Jumaily – die haar man, vader en drie broers verloor aan de doodscultus – vertelde Al Sabah dat ze tot nu toe 18 terroristen heeft vermoord. “Ik snipper wat ajuintjes, kook het hoofd en maak er soep van”, lachte de guitige Wahida aka Oma Daesh [beeldbron: The Leduc Rep]

De Palestijnse islamgeleerde sjeik Issam Amira zei tijdens zijn wekelijkse sermoen in de Al-Aqsa-moskee op de Tempelberg in Jeruzalem dat het een grote eer is voor de Tsjetsjeense jeugd om de Franse leraar Samuel Paty te hebben onthoofd en het is ook een grote eer voor alle moslims.

Sjeik Amira is een van de zovele Palestijnse imams die alle weken de Palestijnen blijft opjutten in de Al Aqsa moskee, zodat ze Joden zullen blijven vermoorden. Hij zei dat het enige terrorisme dat volgens de islam is toegestaan ​​’het terroriseren van vijanden’ is. De lezing werd op 29 oktober 2020 gepost op het Al-Aqsa Call YouTube-kanaal.

Eerder, in mei 2019, zei sjeik Issam Amira: “Een islamitische staat zou een politieke strategie hebben voor de jihad om ongelovigen tot de islam te bekeren; Ze zullen worden bestreden als ze zich niet bekeren.

Sjeik Issam Amira:

De islam heeft helemaal niets te maken met de term ‘terrorisme’, behalve het terroriseren van vijanden. De [Koran] zegt: ‘Bereid voor hen alle strijdkrachten en strijderds voor die je kunt, om terreur te zaaien in het hart van de vijand van Allah en de jouwe, en anderen behalve wie je misschien niet kent, maar die Allah wel kent.’ Terrorisme is dus een reden voor militaire voorbereiding. Met andere woorden, het rechtvaardigt militaire voorbereidingen.

[..]

Wat betreft wat mensen’ terrorisme ‘noemen … Toen een moslim van Tsjetsjeense afkomst een ongelovige onthoofde die de profeet Mohammed belasterde, noemden mensen dit’ terrorisme ‘… Nou, het is een grote eer voor hem en alle moslims dat daar zo’n jonge man was om de profeet Mohammed te verdedigen. Hij is als de mannen en vrouwen die door de geschiedenis heen de profeet Mohammed, zijn heiligheid en zijn eer verdedigden. Al deze termen zullen opnieuw worden ontworpen, zodra het woord van Allah de overhand heeft over het woord van de ongelovigen.

Een reactie achterlaten