Niet vergeten straks in de Spar op mijn briefke gekribbeld 1 potje suikerloze choco en dubbelmager vlootpakskes Becel plus verse tube antirimpel-gelzalf nog iets gezondheidsachtig in de aard van afgeslankt eten ja bananen maar geen rotkromme zoals de voorlaatste keer nee.

En aan spookse Lena met de blinkhelblauwe gelnagels geen beste wensen wensen als eerste clown laat ze maar uit haar tandfake glimlachpijp komen ik zal niet bougeren onder het rouge van haar opgespoten praatlippen vol taalgesmos door haar kassamond dat onnozel gegniffel is zum kotzen nonkel Jos zeg ik tegen de Duitser die op de trein indommelt terwijl ik mijn interne tirade prepareer. Zeker niet vergeten:

2 broden kopen waarvan één gebruind synergiek dwz zo’n paddestoelmodelleke voor Tonia met ia geen ja schrijven alstublieft dat heeft een dakhoedje op zijn buisvorm volgens bakker Bolus bruist het van de koolhydratendynamiek om dat in uw hongerbed te krijgen die broodnodige vrouw.

Vervolgens de postpoets doen na de passage van inkuise Linda haar sporen uitwissen waar ze parfum heeft gespoten of nagellak gebruikt om de boel op te kalefateren aan de kraantjes natdradig met water gedrapeerd waarvan droogte dreigde in te storten na het stormonweer.

Haar gedrag bevalt me wel-wat-dat-wil zeggen ik heb het in het verlengde verder over Tonia die enigmatisch haar hoge benen openzwemt met genoegen zedig zwijgt bij mogelijk misbruik als ik handel uit overmacht de goeie verstaander maakt geen lawaai toch niet vanop de lage duikplank.

De stress valt weer tamelijk mee te beheren in het onderpand van mijn individuele zenuwen ik opereer nerveus deskundig tussen de panelen van mijn collega’s knip hun vleugels zwiep mijn peesteugels rond met inwendig geschreeuw dat het volmondig volstaat met aderlatingen door hun krolse keelkanaal en hese ademgepraat.
 
Allemaal basta miljaar, inclusief een gelukkig nieuwjaar
& genadig amen (uit mijn ganse voor- en achternaam). 
 
 
ps: volgende zondag zijn het getijden met vespers en metten in de kerk van Grafzerk om de hoek aan het Sint-Jacobsplein krijg bloemen noch kransen enkel blote dansen zijn toegestaan dat wou ik nog kwijt ten gerieve van de fotograaf zijn apparaat is het naakte inkomkaartje vereist jawel.

ps-bis: het betreft een intellectuele gang-bang met nieuwe leden van de club van twee waar een fotoshoot zal plaatsvinden na de avondmis voor wie zich wil bekeren is het een uitstekende gelegenheid om te leren sexassimileren maar met bede om pré-analytisch te interpreteren liefst!