De Brusselse vereniging Belgian Friends of Israel (BFOI) organiseert op dinsdag 24 september 2019 van 19:30 tot 22:30 op de Kunstberg in Brussel een avond “Visages de la diversité/Diversiteit op zijn best” in Israël.

Israël herbergt een dynamische samenleving waar creativiteit en innovatie de boventoon voeren. De Israelische maatschappij is gekenmerkt door een grote diversiteit waar mensen uit verschillende culturen en religies samenleven. Dit alles zorgt ervoor dat Israël een bijzonder energieke en levendige samenleving is bruisend van creativiteit en boordevol talenten.

Tentoonstelling : van 18.45 uur tot 19.15 uur – Wij nodigen U uit om de verschillende Israëlische domeinen te verkennen en met alle mogelijke facetten van deze bruisende samenleving kennis te maken.

Conferentie: aanvang 19.30 uur – In tegenstelling tot zijn vele buurlanden is Israël een bloeiende democratie in westerse stijl, waar de coëxistentie veel harmonieuzer is dan men zich dikwijls voorstelt. BFOI brengt dit naar voren door vier Israëli’s uit te nodigen om hun ervaringen te delen en uw vragen te beantwoorden.

Een reactie achterlaten