Ik vertel Dokter M. over mijn avonturen met Maggie De Block. Hij knikt en geeft me vier pilletjes Levitra mee naar huis: ‘En vooral niet te wild gaan stoten, straks.’
Wat die avond geschiedt, gaat jullie geen donder aan, dus zal ik me beperken tot een strikt medische uitleg. Levitra is een erectiebevorderend middel, de opvolger van Viagra. Je begint met een halve dosis, tien milligram. Een halfuur na de inname beginnen je wangen te gloeien: een roze blos verschijnt. Levitra en co veroorzaken géén stijve, wel intensifiëren ze een bestaande erectie. Van een halve erectie maken ze een hele. Van een Pietje maken ze een Fernand.
’s Avonds laat stuur ik een felicitatietelegram naar Dokter M. Mijn Allerliefste ondertekent mee.
(…) Voor wie het mocht interesseren: vier dagen geleden wakker geworden met een beenharde ochtenderectie. Onmiddellijk geconsumeerd, wat had u gedacht (…)
Toegegeven: mijn sex pistol schiet geen heilige vlokken meer tot tegen het Atomium. Het zal voor eeuwig een Van Poppel-orgasme blijven produceren: droog en zaadloos. Cerebraal. En, jawel professor, vaak beter en intenser dan het vroegere werk. Voortplanten kan ik me niet meer. Maar: who the fuck cares. Er lopen al genoeg idioten op deze waanzinnige aardkloot rond.