Wij kondigen de plechtige opening aan van onze nieuwe winkel.
Mijn geliefde Nathalie, co-auteur bij Nathan Juda, begint een filiaal op de naaste locatie Instagram.
Zij is een uitstekende illustratrice, ‘kliederen’ vindt zij, nee zeg ik: meesterlijk tekenen en schitterend schilderen!

Het is een kunstje dat zij zelf bedacht heeft, zonder cursus of academie, gewoon met wat aanleg (beweert zij), nee met groot talent (verbeter ik). Zo worden wij het langzaam eens, zoals steeds, over deze artistieke onderneming.
Ik heb dus één verzoek, bezoek haar ne keer. Pak daar een stoel op Instagram en zet u instant een gat. Kijken mag, op het gemakske, en als u niet anders kan dan het adembenemend vinden, adoreer haar flink en vink een hartje 🙂

Het kunstige boetiekje is vanaf heden officieel geopend, zeven op zeven, dag en nacht, ook tijdens de prettige kerst- en nieuwjaarsdagen. Wij vieren dus feest zowel op Facebook als op Instagram, wij serveren geen Cava met taartjes, maar gekke teksten opgevrolijkt met spetterende tekeningen. Vooral die laatste kunnen (mits artistiek verantwoord) aanstootgevend zijn, want er wordt ook pikant en bloot geposeerd, alles minutieus weergegeven, geen detail zal daar ontbreken (ik ben immers de aangever, mijn geliefde Nathalie reproduceert mijn ideeën).

Ach, u ziet maar, kijk de ogen uit uw kop en oordeel naar vermogen. Want ik kan doorgaan met zeveren en fantaseren, maar ondertussen zwaait mijn vrouw hier fraai met haar penselen, ik dien nederig als ezel. Zij zit in grote spreidstand  op mij, het eerste schilderij is bijna klaar. Nee, niet van de os en… den dezen, noch van de non en de kwezel, maar van haar eigen schoonheid: een zelfportret. Begot, wat is dat mooi, kom en vergewis u mensen, er is daar wat bloot te zien, naast het lokken van de blonde looks. Het is een naakt dat nog in prille voltooiing is, zij houdt haar kleren aan, maar toont haar stille glimlach 🙂

Klik nu meteen op Instagram, klop aan bij Nathan Juda, Nathalie verwacht u. Aanschouw het wonder van die vrouw!
https://www.instagram.com/nathanjuda/

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *